Bijzonder voertuig in Wugang

1 september 2016 - Shaoyang Shi, China

Bijzonder voertuig in Wugang

Deze foto werd gemaakt op 1 september 2016 in Shaoyang Shi, China met een Apple Iphone 6.

1. Bert Rozemond:
    18 september 2016
    Hoi Patty & Richard, Wat een schitterende reis maken jullie zo, geweldige foto's en leuke verhalen. Mooi en vaak verrassend beeld van streken die wij helemaal niet kennen. Bedankt, op naar Vietnam, verwacht ik ( en jullie ook neem ik aan ) weer veel moois van. Groet, Bert
  2. Pauline:
    19 september 2016
    Hey globetrotters!
    Ik ben weer sprakeloos bij het zien van de prachtige foto's en verhalen!
    Wij zijn net terug van de Salzklammergut tocht in Oostenrijk, deze steekt toch "gewoontjes" af bij jullie's reis, haha! Oostenrijk was toch de plek waar jullie's eerste oefening begon voor De Grote Reis? Wie weet...
    Hier in Nederland genieten we van de laatste stuiptrekkingen van de zomer... Heerlijke en buitengewoon warme dagen hebben we gehad, en je weet het, in Nederland zijn we er op onze manier weer helemaal druk mee als het een paar dagen tropisch blijkt te zijn! ;-)
    Hitteplannen in werking, tropen roosters etc... En jullie maar fietsen in 45 graden! Hitteplan? Never heard of! Jullie op naar Vietnam , wij op weg naar de herfst en ik realiseer me dat jullie alweer 3/4 jaar op pad zijn. Ongelofelijk!
    Lieve mensen, een veilige en heerlijke voortzetting gewenst van deze once in a life time experience! lìefs uit Limmen! Pauline en Joop